A Mentál Klub szervező csapata

Pár mondatban szeretnénk bemutatkozni Nektek és megosztani Veletek, hogy mit jelent nekünk a Mentál Klub!

Kriszti

Svéd Krisztinának hívnak. Férjemmel, kisfiunkkal és a vizslánkkal élünk Budapesten. 33 évesen, közgazdászként kezdtem el a Képzést. Nyitott voltam mindenre, amit a Képzés nyújthatott és egyre erősebben éreztem, hogy megtaláltam a jó irányt és a helyem. Nagy öröm nekem a Mentál Klub szervezése és a csapatnak vezetése! A Klub újraindításában, építésében is ötvözhetem a Képzésben magamba szívott személyközpontúságot és korábbi szakmámban alkalmazott igényes munkát.


Bízom benne, hogy egy valódi közösség épülhet Veletek a Mentál Klubban!

Betty

Gergely Bernadett vagyok, 1986 nyarán láttam meg a napvilágot. Jelenleg (német nemzetiségű) óvodapedagógusként dolgozom egy budai óvodában. A mentálos képzéssel 2011-ben találkoztam, ekkor még azt sem tudtam mi fán terem a mentálhigiéné. A képzésről viszont sok jót hallottam, így végül a magánéleti bukkanóimnak, önismeretem fejlesztése iránti vágyamnak, valamint a hivatásommal kapcsolatos kételyeimnek köszönhetően, a Károlin kötöttem ki. A képzés alatt megéltem, hogy milyen érzés, ha teljesen elfogadnak pontosan olyannak, amilyen vagyok. Ezt a szemléletet sikerült a későbbiekben, mind a magánéletemben alkalmazni, mind pedig a pedagógiai munkámba átültetni. Hatalmas megtiszteltetésként ért a felkérés a már létező Mentálos Csapattól, hogy csatlakozzak hozzájuk, így 2014 nyarán ezt meg is tettem. Örömmel tölt el, hogy a képzés alatt megtapasztalt személyközpontú szemlélet megélése a diplomám átvételével nem zárult le, hanem a Mentál Klub keretein belül lehetőségem nyílt ezen szemlélet szélesebb körben való terjesztésére.

Enikő

Polus Enikő vagyok, férjezett és három helyes gyermek édesanyja. Családommal és kutyáimmal Budapest szélén élek. Az életem folyamán sok mindent tanultam, sok mindennel foglalkoztam, de a mentálhigiénés képzés az összes szakterületemet és munkámat átformálta.  Jelenleg egy mentálhigiénés  segítő központot vezetek, ahol számomra nagy segítség a képzésen elsajátított mentálhigiénés szemléletű beállítódás és a tanultak gyakorlatba történő ágyazása a mindennapokban.

Fontosnak tartom a klub működtetését, ahol rendszeres találkozásokkal, különböző témákban elmerülve szakmailag fejlődhetünk. Ez viszont csak akkor jöhet létre, ha összefogunk és együtt szánjuk rá az időnket, energiánkat és önmagunkat!


Zsu

Kamondi Zsuzsanna vagyok, 31 éves. Párommal Budapesten élünk. Szakmai identitásomat tekintve védőnő vagyok, bár jelenleg, - de nem végleg - az utam leágazott erről a pályáról. A gyökerektől azonban nem tudok és nem is szeretnék elszakadni, ezért jelenleg szabadidőmben babamasszázst oktatok és kisiskolásoknak tartok prevenciós mozgásfejlesztő csoportokat. 2013-ban kezdtem el a mentálhigiénés tanulmányaimat a Károlin. Azt gondoltam, jó lesz egy másfajta segítői attitűdöt is megtanulni. Arra azonban nem számítottam, hogy a „mentálos” szemlélet észrevétlenül és visszavonhatatlanul az életem része lesz (bár még csak a képzés felén vagyok túl). Egy olyan irányultságot köszönhetek a képzésnek, ami világosan megmutatja a szakmai utam. Az útkeresés közben találkoztam a Mentál Klub tevékenységével és nem volt kérdés számomra, hogy csatlakozzak-e ehhez a nagyszerű csapathoz! Hiszem, hogy közös munkával, erővel, energiával egy valós közösség alakul azokból, akik tudják: „milyen mentálosnak lenni”!