Bori

dr. Fekete Borbála vagyok, 33 éves jogász. Azért választottam ezt a hivatást, mert hiszek abban, hogy az embernek jó közösségben, társadalomban élnie, de azt is hiszem, hogy ezt a megfelelő közösségi szabályok mellett lehet boldogan megtenni. Azonban az is kiderült, hogy nem csak a külső szabályrendszer, de a belső rend is fontos. Ezért jelentkeztem a mentálhigiénés segítő képzésre és ezért örülök, hogy a Mentál Klub szervezésében részt vehetek.

Kriszta

Juhász Krisztina vagyok, 39 éves, végzettségemet tekintve pedagógus, illetve van egy reklámszakközgazdász másoddiplomám. Kecskeméten élek 11 éves kisfiammal, és 8 éves kislányommal. Eredeti szakmámból nagyon hamar kilépve az üzleti életben próbáltam boldogulni. Az elmúlt években sok mindent csináltam, elsősorban az egészségpiac különböző területein dolgoztam, de sehol nem találtam a helyemet. Az útkeresésem része volt az is, hogy 2011-ben a „mentál” képzésre jelentkeztem. Itt találtam rá végre az igazi hivatástudatra és szakmai érdeklődésre. Nagy öröm volt számomra a felkérés, hogy csatlakozzak a Mentál Klub csapatához. A  megkeresés egybe esett azzal a bennem megfogalmazódott igénnyel, hogy a „mentálosok” a képzés végeztével is összetartó, igazi szakmai közösséget alkossanak. Ezen munkálkodva szeretnék hosszú távon is aktív tagja lenni  a  Mentál Klub csapatának.


Balázs

1974-ben születtem Budapesten. Végzettségemet tekintve műszaki informatikus vagyok. Műszaki és informatikai projektek vezetésével, valamint a dolgozók munkabeosztásával foglalkozom egy műszaki fejlesztő cégnél.
A mentálhigiénével először 2004-ben találkoztam. A SOTE szervezésében indított kortárs segítő képzésen vettem részt. Nagyon megtetszett és rájöttem, hogy az önismereti tudáson és segítői munkán túl  a munkámban is nagy hasznát tudom venni ennek a tudásnak. 
A Károli mentálhigiénés szakot a 2011-es évfolyammal végeztem el. A Mentál Klub szervezési munkájában 2013. óta veszek részt. Fontosnak és hasznosnak tartom, hogy az itt végzett hallgatók számára legyen lehetöség a további kapcsolattartásra és a szakmai fejlödésre. A Mentál Klub szervezésével ez a közös örömteli célunk.